Legyen szó egyéni portréról, családi, páros vagy gyermek, újszülött fotózásról, esküvőről, esetleg sport vagy rendezvény fotóról keressetek bizalommal. Tekintsd meg galériámat az eddigi munkáimról!

Újszülött fotózás 

Mindenki életében az egyik legszebb pillanat, mikor világra jön a gyermeke. Az újszülött fotózás során megörökítem számotokra az első napok legjobb és legédesebb pillanatait. Változatos díszlettel és sok ruhával várlak stúdiómban ahol kellemes környezetben készítem el a legjobb képeket!

Gyermek fotózás

Nem csak újszülött fotózásra várom a gyerekeket és szüleiket, hanem ha már nagyobb a gyerkőc akkor is látogassatok el hozzám egy remek hangulatú kreatív fotózásra legyen szó stúdióról vagy szabadtérről. 

Kismama fotózás

Mikor lehetne egy nő a legszebb? Természetesen mikor kismama. Mindenkinek javaslom, hogy örökítse meg ezt a pillanatot, hiszen évekkel késöbb is nagy élmény lesz ránézni ezekre a fotókra és visszaemlékezni erre a csodálatos időszakra!

Családi fotózás

Minden ember életében a számára legfontosabb emberek a családja. A szeretet kimutatása sok féle képpen történhet, de az egyik legszebb módja a közös családi fotózás ami egy örök emléket ad generációkon át és végigkísér bárhova is sodorjon az élet!

Portré fotózás

Ebben a felgyorsult világban mikor állandóan rohanunk sokszor csak arra van idő, hogy előkapjuk az okos telefonunkat és készítsünk egy selfiet magunkról amit azonnal ki is tudunk postolni a közösségi oldalunkra. Azonban csak 1 órát szakíts az idődből magadra és gyere el hozzám egy fotózásra. Ígérem, még ha nem is azonnal, de nagyon hamar megkapod a képet és egy profi fotó többet mond, minden selfienél!

Páros fotózás

Telnek az évek és nincs már ötleted mit vegyél párodnak ajándékba? Esetleg egy friss szerelemről van szó és nincs közös kép rólatok? Akkor jelentkezzetek hozzám egy remek páros fotózásra stúdióban vagy szabadban vagy akár mindkettőt is igénybe lehet venni egy fotózás alkalmával és kápráztassátok el egymást a gyönyörű fotókkal! 

Esküvő fotózás

Mikor eljön a “NAGY NAP” az ember életében, főleg a hölgyek akik izgatottabbak ezen a jeles napon, igyekeznek mindent tökéletesre csinálni, hiszen az ember életében nem adatik meg minden nap egy ilyen esemény. Ezért is ne bízd a véletlenre esküvőd megörökítését, keress bizalommal és bízd rám, hogy ezen már ne kelljen idegeskedni!

elérhetőség

8000 Székesfehárvár

Magyarország

kapcsolatok

06-70/319-1854

szabosandorphoto@gmail.com