szabó sándor

fotográfus
  1. október 2-án születtem Budapesten, jelenleg Székesfehérváron lakom.

A fotózás már 13 éves koromban kezdett el érdekelni, de ekkor még csak egy kis kompakt géppel hódoltam szenvedélyemnek.

Sokat tanultam profi fotósok cikkeiből és könyvekből. A fotózás komolyabban 2005-ben kezdett el foglalkoztatni, amikor sikerült beszereznem egy komolyabb fényképezőgépet.

Innentől kezdve egyre jobban elmélyültem a fotózás adta élményekben. Eleinte természet- és állatfotókat készítettem, de az utóbbi időben elkezdtem embereket is fotózni, amelyben megtaláltam igazán azt, amit a fotózás adhat számomra.

A legjobb dolog ebben a szakmában mikor látod, hogy az általad elkészített fotók mennyi örömet tudnak adni a másik félnek és ettől saját magadnak is.

Köszönöm, hogy megtekintetted oldalamat remélem elnyeri tetszésedet!

 

Remélem hamarosan találkozunk!

Amennyiben ezeket a sorokat olvasod a legjobb helyen jársz ha minőségi fotókat szeretnél kapni korrekt áron. Bízom benne az, hogy itt vagy az oldalamon azt jelenti, hogy érdekel a munkásságom, esetleg már láttad máshol és tetszik így Te is szeretnél magadról hasonló fotókat vagy ajándékoznál esetleg egy szerettednek egy maradandó élményt! Bárhogy is legyen ne habozz sokáig és válaszd ki a számodra legjobb csomagot és találkozzunk egy remek fotózáson! Várlak szeretettel!

Galéria

Legyen szó egyéni portréról, családi, páros vagy gyermek, újszülött fotózásról, esküvőről, esetleg sport vagy rendezvény fotóról keressetek bizalommal. Tekintsd meg galériámat az eddigi munkáimról!

Árak/Szolgáltatások

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot! Amennyiben nem találod meg amit keresel esetleg egyedi ajánlatot kérnél írj üzenetet és megtaláljuk a tökéletes megoldást!

Kapcsolat

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra, remélem megtaláltad azt amire kíváncsi voltál és mihamarabb találkozunk személyesen!

100% elégedettség

Szuper fotós , szuper képek ! Nagy szeretettel és türelemmel készültek a képeink ! Kedves , figyelmes ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne egy profi , jó hangulatban készülő gyönyörű fotókat !! 📸🙂

Papp-Csörgő Beatrix

Very professional and passionate about his work. Always suggesting poses and changes so as to bring out your best futures..

Samalie N Kabaale

Szuper hangulatú fotózásunk volt, csak ajánlani tudom. 
Nagyon jól irányította a fotózás menetét, felkészülten segítette a beállásokat és a kezdeti lámpalázat is sikerült profin oldania.
Biztosan nem utoljára választottuk Őt! 
Köszönjük!!🤗

Kövesdy Lívia