Szia. A nevem Kovács Fruzsina és idén töltöm a 26. életèvem.

Mindig is kreatívnak tartottam magam, nehezen találtam meg az utamat. Azonban régen is éreztem, hogy az emberekkel való foglalkozás és a kreativitás összegzése az, ami igazán nekem való. Egy évvel ez előtt az internetet bújva láttam meg egy képet egy piknik helyszínről, amikor az agyam elkezdett szó szerint zsongani. Aznap este tudtam, hogy meg fogom valósítani az álmomat és végig viszem ezt a projektet.

Szervezéssel és tervezéssel teli kemény hónapok vannak mögöttem, de végre 2019 tavaszán elindult az, amire annyira vártam: a privát piknik szervező szolgáltatásom.

Kiss Attila Esküvő DJ

Kiss Attila esküvői DJ vagyok, 31 éves, és több, mint 10 éve dolgozom lemezlovasként.

Nem is tudnám megmondani, életemnek melyik, korai szakaszában indult be a zene szeretete, de édesapám volt hasonló zeneimádó, illetve unokatestvérem zenész, tehát valahol a génekben rejtőzhet. Szerencsére mindig is a mainstream stílusok vonzottak, szélés látókörű személyiségként szerintem kétféle zene van: jó és rossz, stílustól függetlenül. Azért írom, hogy szerencsére, hiszen az esküvői- és házibuli jellegű szórakoztatás első sorban a mindenki által ismert, bevált zenék játszásáról szól, és kevésbé az újdonságokról, zenei kalandozásokról. Akad persze kivétel, én is láttam a drum and bass esküvői videót a YouTube-on, de ez nem az én műfajom, ilyen megkeresés esetén jelzem is: ebben sajnos nem tudok segíteni. Ha viszont egy ismert dalokkal teli, üdítő zenés estére vágysz, én vagyok a Te embered! Több, mint 10 éve játszom hétvégéről hétvégére különböző klubokban, esküvőkön és más rendezvényeken, az ez idő alatt összegyűjtött tapasztalatomat szívesen állítom a szolgálatodba! Ami még fontos lehet, hogy angolul (és alap szinten németül is) megtalálom a hangot a vendégekkel, ezért egy vegyes nemzetiségű rendezvény sem akadály számomra.

Villányi Petra esküvői szertartásvezető vagyok!

Rálelni a másik felünkre, akivel le szeretnénk élni életünk hátralevő részét nagy dolog. Fogadalmat és ígéretet tenni a másiknak a lehető legszebb cselekedet, amivel kifejezhetjük a másiknak, hogy mennyire szeretjük.

Először is gratulálni szeretnék eljegyzésetekhez! Másodsorban, hogy az esküvőtök szervezése közben rájöttetek szertartásvezetőre szeretnétek bízni a Nagy Nap szertartását.

Esküvői meghívók megfizethető áron gyönyörű kivitelezéssel

Vállalkozásunk több mint 10 éves tapasztalattal, eddig közel 150 ezer db legyártott termékkel és gyönyörű referenciákkal kínál minőségi alapanyagokból készített, a piacon egyedülálló esküvői meghívókat, köszönetajándékokat, asztali papír dekorációkat és gyűrűpárnákat.

Termékeink közös jellemzője a kreatív kivitelezés, részletgazdagság, szemet gyönyörködtető formavilág. Kedvenc díszítő elemeink a  textil és papír virágok, a meseszép csipkék, gyöngyök, strasszok, brossok, kristályok,  melyek igazi luxus külsőt kölcsönöznek a papíroknak.

Mindent amit kínálunk, on-line az Interneten keresztül, egyszerűen és gyorsan e-mailben tudtok megrendelni, otthonról, a karosszékből!

Makeup-Makeover by Molnár Lilla

Szenvedélyem a sminkelés és a sminktanácsadás, imádom átvarázsolni és megszépíteni a nőket, akik a kezeim közé kerülnek. Tudom, mindenki arra vágyik, hogy a legszebbik énjét mutathassa a nagy napon! Én ebben leszek segítségedre és mindent megteszek, hogy felejthetetlen élménnyé varázsoljam a sminkeléssel töltött perceket!
Volt alkalmam sminkelni a prágai Fashion Weeken, a Magyarország Szépe szépségversenyen és több divatmagazinnak, mint például a Glamour, az InStyle vagy az Esküvő Classic. Folyamatosan követem a smink trendeket, nagy hangsúlyt fektetve az esküvői smink trendekre, valamint a Noizz.hu-n smink video sorozatban tanítom a szépülni vágyókat, hogyan varázsolhatják magukat a legszebbé.
Kizárólag Professzionális M.A.C termékekkel dolgozom, ami garantálja a tartósságot az egész estés vigadalom során.

Kérdésed van? Küldj üzenetet!

3 + 10 =

elérhetőség

8000 Székesfehárvár

Magyarország

kapcsolatok

06-70/319-1854

szabosandorphoto@gmail.com